Bij vinobox bieden wij een leuke en originele oplossing voor een cadeautje voor vrienden en collega’s, in de vorm van een wijnpakket! Het is origineel, en ook nog eens makkelijk samen te stellen. U kan zelf bepalen welke wijn u in het pakket doet, voor het geval dat iemand speciale wensen heeft voor een specifiek merk of soort wijn. Ook is het een perfect cadeau voor mensen die geen wijn drinken, omdat het altijd handig is een paar flessen bij de hand te hebben voor bepaalde gelegenheden waar anderen wel wijn drinken. vinobox: Het originele en creatieve cadeau, voor elk persoon!

Wijn: Altijd een goed cadeau

Wijn is altijd een goede keuze voor een cadeau voor elke soort gelegenheid. Een glas wijn is lekker bij de lunch, of bij een uitgebreid diner, maar ook in de avond gezellig met uw familie of vrienden. Dit cadeau is dé garantie dat mensen optimaal gaan genieten van uw wijnpakket, zowel collega’s, kennis of vrienden. 

U kan op onze website kiezen voor een wijnpakket samengesteld door ons, maar u kan deze ook zelf samenstellen. Het is eenvoudig en snel. U hoeft enkel te weten welke soort, merk of smaak wijn uw collega, vriend of kennis lekker vind, en aan de hand van deze kennis uw wijnen te kiezen. Het samenstellen van een wijnpakket gaat in de volgende stappen:

  1. Wilt u de wijn leveren in een houten krat of een doos?
  2. Welke soorten wijn en hoeveel wilt u?
  3. Wilt u het pakket persoonlijker maken door extra’s?
  4. Bestel het pakket en dan wordt deze zo snel mogelijk thuisbezorgd!

Bij vinobox zorgen wij er voor dat uw wijnpakket altijd zo mooi en stijlvol geleverd wordt, zodat u als klant deze direct kan geven als cadeau. Onze wijnpakketten zijn nodig te personaliseren, zodat het een leuk en eigen gebaar is voor degene aan wie u het geeft.

U heeft de keuze om het wijn pakket te vormen naar uw budget, zo luxe als u wil. Wilt u zeer exclusieve wijnen, een luxe pakket en een mooi geheel? Dan kan u hiervoor gaan. Wilt u niet te veel geld uitgeven? Dat is natuurlijk ook een optie! Het is uw keuze, uw wijnpakket, omdat u uw vrienden het beste kent!

Maandelijks wijnpakket

Een andere optie is een maandelijks abonnement af te sluiten, waar u elke maand een pakket krijgt met de lekkerste wijnen, die benuttigd kunnen worden wanneer dat ook maar uitkomt. Dit is voor een vast bedrag per maand. Een voordeel is dat u altijd voorzien bent van een heerlijk wijntje. Zo kan u ook een ander iemand maandelijks blij maken met een leuk wijnpakket.

Welkom bij vinobox, dé website voor uw wijnpakketten. Zowel samengesteld als kant-en-klaar, u kan bij ons terecht! Neem nu een kijkje tussen ons brede assortiment op onze website, en vind dé perfecte oplossing voor u. Iemand anders blij maken, uzelf blij maken, de keuze ligt bij u!

Bekijk de website nu snel, en creëer een persoonlijk en liefdevol cadeau voor een collega, kennis of vriend. De keuze en de opties zijn zo eindeloos als u kan bedenken. Neem snel een kijkje op de website van vinobox!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *