Pure ontspanning, gezellig samenzijn en je hersenen laten kraken! Dat is puzzelen aan een legpuzzel! Wil jij een legpuzzel online kopen? Dan heb je volop keuze. Van een puzzel van 100 stukjes tot aan puzzels van tienduizenden stukjes. Van een Disney puzzel tot een Jan van Haasteren puzzel. Naast de standaard legpuzzels kun je ook nog een legpuzzel online kopen met nog meer uitdaging. Denk bijvoorbeeld aan een puzzelbol, een Escape puzzel of een Wasgij puzzel. Voor iedereen is er een puzzel naar wens te vinden. Welke legpuzzel ga jij online kopen?

Hoe meer stukjes hoe meer uitdaging

Voor kinderen zijn er legpuzzels van minder dan 100 stukjes, 200 stukjes of 300 stukjes. Een legpuzzel van 500 stukjes is een mooie puzzel voor een ouder kind, een volwassene of een gezin. De meest favoriete puzzel is de legpuzzel van 1000 stukjes. Van deze variant zijn vele soorten verkrijgbaar. Een voorbeeld is deze puzzel 1000 stukjes Disney. Naast de legpuzzel 1000 stukjes Disney heb je ook legpuzzels van 1000 stukjes van landschappen, gebouwen of cartoons. En je hebt puzzels met meer dan 1000 stukjes, van 1.500, 2.000, 3.000, 5.000 en 10.000 stukjes. Wist je dat er zelfs een puzzel is van 42.000 stukjes. Uiteraard is het leggen van deze puzzel niet voor iedereen weggelegd, de uitdaging is enorm. Ook heb je voor deze enorme puzzel een groot legopparvlakte nodig, maar liefst 7,5 meter x 1,5 meter.

Jan van Haasteren puzzel

Een geliefde puzzel is de Jan van Haasteren puzzel. De platen van deze puzzel van het merk Jumbo staan vol met mensen in een bepaalde omgeving, in de sporthal, het winkelcentrum of op het vliegveld. Het zijn bizarre platen vol met humor. Als je goed kijkt zie je allerlei geheimpjes en grapjes. Het kijken naar deze unieke plaat maakt puzzelen aan een Jan van Haasteren puzzel een leuke bezigheid. Kijk maar eens bij Jan van haasteren puzzels van Legpuzzels.nl

Uitdagende puzzel

Op zoek naar extra uitdaging? Ga dan voor een van de speciale puzzels, die nog wat extra’s in zich hebben dan alleen het leggen van de puzzels. Hier staan er een aantal op een rij:

  • Puzzelbol: Dit is een 3D puzzel in de vorm van een bol.
  • Find the Differences: Tijdens en na het puzzelen ga je op zoek naar de verschillen tussen de plaat op de doos en de gelegde puzzel.
  • Impossible puzzel: Deze puzzel heeft een afbeelding met veel van hetzelfde, waardoor het onmogelijk lijkt om hem te leggen.
  • Inkleurpuzzel: Nadat je de puzzel hebt gelegd, kun je hem gaan kleuren.
  • Escape puzzel: Ravensburger puzzel, waarin een breinbreker zit verwerkt.
  • Wasgij puzzel: De afbeelding op de doos is niet gelijk aan die je gaat leggen.

Wasgij puzzel

De Wasgij puzzel wordt door het bekende merk Jumbo uitgegeven. Het is een puzzel met een vrolijke plaat vol met mensen en/of dieren, die volop in beweging zijn. Het grappige is dat de figuren die op de voorkant van de doos staan afgebeeld net iets anders aan het doen zijn dan de figuren op de puzzel. Dat maakt puzzelen aan deze puzzel uitdagender en leuker dan puzzelen aan een andere legpuzzel. De Wasgij puzzel van legpuzzels.nl geeft je dus ontzettend veel plezier maar dus ook een mooie uitdaging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *