Ticket to ride

Als je opzoek bent naar een leuk gezelschapsspel, kun je dit bij een speelgoedwinkel kopen. Vaak zijn speelgoedwinkels voor kinderen en tieners. In de speelgoedwinkel kun je veel verschillende spellen vinden die je met elkaar kunt spelen. Ook voor volwassen mensen is een speelgoedwinkel soms leuk. Wanneer je graag een langdurig spel wilt kopen omdat je graag lang bezig bent, kan je er voor kiezen om een ticket to ride bordspel te kopen. Ticket to ride is een leuk spel waar je wel een tijdje mee zoet bent. Het spel kun je spelen met kinderen maar ook met volwassenen. Veel volwassen mensen vinden het spel heel leuk!

Hoe werkt ticket to ride?

Ticket to ride gaat over treinen. Het is de bedoeling dat je het bordspel klaar legt en alle blokjes blij kleur gaat sorteren. Wanneer je dit hebt gedaan, moet je de kaarten goed schudden. Deze kaarten zijn de treintickets. Wanneer je dit hebt gedaan, kan het spel beginnen. Iedereen gaat omste beurt en kan ook elke keer met de dobbelsteen gooien. Wie als eerst het eindpunt heeft bereikt van het bord, wint. Het spel kan lang duren, daarom is het handig om het spel te spelen wanneer je er echt tijd voor hebt.

Ticket to ride

Ook volwassene zijn dol op ticket to ride

Veel kinderen spelen het spel ticket to ride. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven dus dat maakt het nog leuker. Naast de kinderen, vinden volwassenen het ook een geweldig spel. Volwassenen maken het voor zich zelf nog iets moeilijker waardoor het tot het laatste moment spannend blijft. Ticket to ride kun  je spelen met je eigen gezin maar ook met vrienden. Ticket to ride is een leuk bordspel voor iedereen ongeacht de leeftijd. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *