Verbeter het comfort van je spa met onze selectie van spa accessoires! Een hoofdsteun, spa-bar, wijnglazen, badzout, schepnet etc. Deze spa accessoires zullen je spa-ervaring nog ontspannender maken. Deze accessoires zijn ontworpen om je een optimaal comfort te bieden!

spa accessoires

Praktische en comfortabele accessoires

Zit je niet lekker? Weet je niet wat je met je glas moet doen? Of weet je niet waar je je handdoek moet neerleggen? Dankzij de bekerhouder en opblaasbare spa-stoel zit je comfortabel in je spa. Deze stoel is in hoogte verstelbaar en is daarom vooral praktisch voor kinderen. De Bekerhouder Dimension One zorgt ervoor dat je glazen niet kunnen omvallen. Deze bekerhouder is erg handig voor als je geniet van een koud drankje of als je een aperitief neemt in de spa. Je houdt met deze houder maximaal vier drankjes bij je in de buurt! Ontspan je hoofd door deze op ons opblaasbare hoofdkussen te laten rusten. Vooral lange mensen zullen deze comfortabele kussens zeer waarderen. Heb je onze drijvende spa bar gezien? Wat een luxe! Perfect voor een heerlijk aperitief in de spa.

spa accessoires

Een verlichte opblaasbare spa met muziek

Wil je op alle uren van de dag, maar ook ‘s nachts genieten van je spa? Mood Enchancers Dimension One Spa verlicht het water tijdens het nachtzwemmen. Je kunt een relaxte en gezellige sfeer creëren, ideaal voor momenten van ontspanning. Door zelf het programma en de kleur in te stellen op basis van je wensen, kan je vast licht of gedimd licht kiezen.

Het onderhoud

Het onderhoud van je spa is essentieel om je een schone duik te garanderen! Met onze stofzuiger, speciaal voor opblaasbare spa’s, kunt je vuil op de wanden en onderkant van je spa stofzuigen. Hiermee houd je een spa altijd schoon! De kit bestaat uit een borstel, een schepnet en een schuursponsje.