Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Het is niet altijd makkelijk om het juiste cadeau te vinden. Je wilt graag iets persoonlijks geven. Iets wat laat zien dat je moeite hebt gestoken in het juiste cadeau vinden. Hoe vaak krijg je nu iets wat wel goed bedoeld is, maar waar je eigenlijk niet zo veel aan hebt? Met kunst kun je een boodschap overbrengen waar je de ontvanger mee in het zonnetje zet. Met een mooi schilderij, bronzen beeld of keramiek beeldje geef je een luxe cadeau wat jouw dierbare lang kan koesteren. Je kunt voor een subtiel beeldje gaan of een groot sculptuur. Dit is helemaal afhankelijk van jouw smaak en budget. Op www.artihove.nl kun je kiezen uit tal van verschillende kunstwerken. Deze zijn allen voorzien van een titel en persoonlijke boodschap. 

Een cadeau op maat

Beelden zeggen meer dan woorden. Met een bronzen beeld geef je een luxe cadeau wat een leven lang meegaat. Brons staat mooi in elke kamer, maar ook buiten past brons in de tuin. Het materiaal roest niet, dus is goed bestand tegen weersveranderingen. Voor een afscheid collega cadeau van Artihove kun je een bronzen beeld online bestellen. Geef iets wat jouw waardering voor je collega laat blijken. Met collega’s kun je een bijzondere band opbouwen. Je brengt zo veel tijd door, dat je ze vaak nog meer ziet dan je eigen familie. Dan kan een afscheid zwaar vallen. Geef ‘Samen de handen ineen’ als symbool voor het teamwork wat jullie samen vervuld hebben. Of ‘De dynamiek van samenwerken’ wat weergeeft dat jullie het beste in elkaar naar boven hebben gehaald.

Voor welk kunstwerk kies jij?

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte kunstwerk, zijn er verschillende factoren waar je rekening mee houdt. Je kunt kiezen uit verschillende materialen zoals keramiek of zilver. Deze hebben ieder een andere uitstraling en eigenschappen. Ook zit er verschil in de kosten van het kunstwerk. Indien er van duurder materiaal gebruik wordt gemaakt, zal dit ook terug te zien zijn in de prijs. Kunst ziet er niet alleen mooi uit, maar kan ook een functie vervullen. Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe meubilair voor in je woning? Dan kun je zelfs tafels en stoelen bestellen. Ook voor een spiegeltje aan de wand kun je kiezen voor een bijzondere vormgeving. Met een zilveren spiegel met bloemvormen tover jij iedere wand om in een magische muur.

Een stukje kunst voor iedere gelegenheid

Voor elke gelegenheid is er wel een kunstwerk te vinden. Ook voor relatiegeschenken kun je bij artihove terecht. Geef bijvoorbeeld een heerlijke fles rode wijn met een bijpassende bronzen sleutelhanger of gepersonaliseerd glas wijn waarin de naam van de persoon geprint is. Of met de geboorte van een kind kun je het bronzen beeld ‘Moeder en kind’ geven. Dit symboliseert de bijzondere band tussen moeder en kind. Ook kun je voor een prachtig bruiloft geschenk een beeld geven wat liefde weergeeft. Met het ‘Verbonden door passie’ beeld zie je twee lichamen die met de handen verbonden zijn. Hierdoor heeft het pasgetrouwde stel een mooi geschenk waar ze met liefde naar kunnen kijken. Voor welke gelegenheid je ook een kunstwerk wil geven, een sculptuur kopen via Artihove.nl is met een paar klikken op de knop gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *