Je wilt graag friet bakken op jouw feest. Alleen zit jij er niet op te wachten om de hele tijd achter de pan te staan? Logisch, hiervoor raad ik je aan om eens op de website van Snackmobiel te kijken. Bij dit bedrijf is het namelijk mogelijk om een frietkraam te huren. Deze komt, geheel met chef, bij jou op locatie en daar hoef jij niks voor te doen! Het enige wat belangrijk is dat er een stopcontact in de buurt is zodat de pannen aangezet kunnen worden.

Als je op de bovenstaande website kijkt, dan vind je een aantal menu’s waaruit je kunt kiezen. Mocht er een snack tussen staan die jij niet wilt, neem daarvoor contact op met dit bedrijf en zij zorgen voor een vervanging!

Een geweldig diner voor ons allemaal

Eigenlijk durf ik wel met zekerheid te zeggen dat iedereen wel een vette snack lust. De een gaat graag voor een kroket en de ander houdt het bij de frikandel. Zo is niet iedereen van de patat, al moet ik zeggen dat de friet van Snackmobiel wel ontzettend goed en lekker smaakt. Met de juiste zorg wordt het gebakken en dat proef jij maar al te goed in het eind resultaat! De prijzen die zij hanteren is per persoon. Maar dat houdt natuurlijk niet in dat je maar één keer kunt bestellen. Onbeperkt eten is dan van toepassing!