Rebats maken voor Kerst en Nieuwjaar

Het is binnenkort weer Kerstmis en het leek mij weer leuk om weer Kerstdingbats te verzinnen. Ik kan dat echter niet alleen, anders wordt het een feestje van niets. 😉 Daarom wilde ik vragen of de puzzelaars er ook een aantal willen verzinnen en naar mij sturen.

Alle Dingbats worden dan door mij verzamelt, eventueel in een plaatje gezet en rond het Kerstfeest gepost, datum weet ik nog niet. Als je iets stuurt vermeldt dan niet de oplossing maar vertel me wel of het gaat om één woord of meerdere. Kun je zelf geen plaatjes maken, wil ik dat wel doen. Het is dan wel noodzakelijk dat ik een hele duidelijke beschrijving krijg. De plaatjes zijn 400×350 pixels.

Update: Ik zit te denken om de Kerst- en Nieuwjaarsdingbats te verdelen over een aantal dagen vanaf eerste Kerstdag tot Nieuwjaar, al naar gelang er puzzels zijn, zodat er elke dag een nieuwe bladzijde komt. Ik zal ook de oudere Kerstdingbats toevoegen voor degene die die nog niet kende of vergeten zijn, mocht ik te weinig nieuwe hebben.

Update: De inlevertijd voor dingbats is voorbij.

Voorbeeld van een Kerstdingbat: Oplossing K-ribbe

6 reacties naar “Rebats maken voor Kerst en Nieuwjaar”

 1. :thumsup: De eerste Kerstdingbatjes zijn al binnen. :flower:

 2. Leuk, ik zal eens gaan nadenken.

 3. Ik heb nu voor 6 dagen een pagina klaar staan met elk zes nieuwe feestdingbats. Bedankt Jaffe, Roos, en Marga voor de bijdragen. Ik kan er nog vier gebruiken voor de laatste dag van het jaar. Het liefst een paar kronkels van Kloontje, of Gerard, dus als je inspiratie hebt?
  :flower:

 4. We hebben genoeg… :thumsup:

 5. Over twee dagen begint de Kerst_en_Nieuwjaar_Dingbat_Marathon. Vanaf 25 dec t/m 31 dec elk dag zes dingbats voor u om op te lossen.

  Ik wil graag alle vaste puzzelaars en alle toekomstige puzzelaars prettige Kerstdagen en een gezellig uiteinde wensen en uiteraard ook veel puzzelplezier en gezondheid in het nieuwe jaar.

  Hagar

 6. Dan wil ik ook even van de gelegenheid gebruik maken en Hagar en alle puzzelaars fijne feestdagen, een goed uiteinde en alle goeds voor 2013 wensen en natuurlijk bovenal een goede gezondheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

[+] Zaazu Emoticons